ARIS

Parcelling plan

Rovereto, Italy · 2015 · Urban Planning

Parcelling plan

The plan composition refers to the idea of ​​a village that is developed around a common core, the square: this runs longitudinally in a series of spaces, becoming an axis that connects it visually with the small tower of the nearest park . The square hosts inside a green area with trees and seating and a second tower which relates to the first: a landmark that rapresents the heart of this village and the exit of the underground parking and a viewpoint. The road occupies the north part of the lot. The portion of the lot adjacent to the public car park is a common green area, a small park that ends in the south with the gardens to families who will live. The 5 detached villas, one used as a bed and braekfast, have heights (from one to three floors) and different orientations; also provide each one with the best view, from time to time on the park, the large gardens to the south, on the square ..; the villas are all on the ground floor large terraces and lodges of the gardens that provide privacy and terraces on the upper floors overlooking the park.

Wanna see more?

Just select the next project you wanna see from the list below.